Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Velika Sampy nagradna igra v Mercatorju!

May 10, 2017

Pričela se je VELIKA Sampy NAGRADNA IGRA!

V žreb se uvrstite tako, da:
✔ vnesite št. računa ter svoje podatke na sampy.si
ALI
✔ nam pošljete dokazilo o nakupu (račun) skupaj z vašimi osebnimi podatki (ime in priimek, naslov in e-pošto) na naslov Šampionka d.o.o., p.p. 4177, 1001 Ljubljana
ALI
✔ na elektronski naslov [email protected] pošljete 30 sekundni video, na katerem skupaj še z dvema prijateljema predstavljate mehčalec S posameznim videom lahko sodeluje le ena oseba in to tista, katere elektronsko sporočilo je organizator prejel.

Nagradna igra poteka v živilskih prodajalnah Mercator in spletni trgovini www.mercator.si od 4.5.-7.6.2017 ne velja pa v franšiznih prodajalnah.

RSS
Instagram