Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Zakaj izbrati mehčalec Sampy?

May 10, 2017

Predstavljamo vam novo ponudbo mehčalcev za perilo SAMPY, ki so proizvedeni v Sloveniji – v podjetju Šampionka. 

Pogosto pranje perila vpliva da izgubijo svoje prvotne lastnosti in naša oblačila izgubijo svojo svežino in barvo.
Uporaba mehčalca ščiti vlakna in naredi vaša oblačila prijetno mehka in prožna. Z drugimi besedami, bogati tkanino in ji daje mehkobo in volumen.
Uporaba mehčalca nevtralizira električno energijo, ki nastane v strojih za sušenje perila in ob likanje in nošenju oblačil mehčalec deluje antistatično. Perilo se hitreje suši in postane še posebno lahko za likanje, saj zmanjšuje mečkanje tkanine. To, dosegamo z doprinosom silikona; učinek zmanjšanja gub pri perilu.

Aktivna sestavina mehčalca – kapsule so plod naj novejše generacije tovrstnih produktov, znanih svetovnih proizvajalcev dišav. Mehčalec Sampy ima nizko alergeni potencial. Kar je zelo pomembno je, da se ne izpira in ostaja v tkanini. Embalaža je okolju prijazna, saj je povsem biorazgradljiva in ne-jedka za kovinske dele pralnega stroja. Silikon je nova generacija sestavin, ki prispeva k večji mehkobi, zagotavlja fleksibilnost, občutek volumna in bogate občutek na dotik z roko. Modificira površino vlaken in s tem izboljša vpojnost vode.

Material se manj mečka in tako prispeva k boljšemu likanju. Že s samo eno uporabo mehčalca vidimo učinek, a pomemben je tudi učinek po nekaj pranjih. Prav tako je primeren za volnene tkanine. Parfum u kapsulah je nova generacija, ki prispeva k vrhunskemu učinku vonja. To se odraža v tem, da se vonj sprošča postopoma, tekom vseh ciklusov rokovanja z mehčalcem: v plastenki, na mokri in suhi tkanini, po likanju in odlaganju in med nošenjem tkanine. Vonj ostane tudi na suhi tkanini v garderobi, tedne in tedne. Klasični parfumi te možnosti nimajo. Material, ki se uporablja za embalažo je mogoče reciklirati, in na ta način čuva okolje (zmanjšanje količine trdnih odpadkov in varčuje z energijo …).

RSS
Instagram