Kaj morate vedeti, ko kupujete posteljnino

Noč, oziroma čas za spanje je za naše telo najpomembnejši del dneva. Telo se med spanjem spočije in obnavlja, obenem pa v času globokega spanca dobimo energijo za nov dan. Zato je zelo pomembno, da je postelja, še bolj pa posteljnina ključna za kvalitetno spanje.

Pomladno čiščenje – Ste na kaj pozabili?

Velika večina Slovencev si spomladi vzame čas za čistilno akcijo. Hiša se tako vsaj en vikend blešči, vonj po svežem in prijetnem pa traja veliko dlje. Pa ste pri čiščenju pozabili na kakšno malenkost?

Podarjamo še zadnje 4 iPhone in Piaggio Vespa Primavera!

June 12, 2017

Velika Sampy nagradna igra v trgovinah Mercator je zaključena. Med stotinami elektronskih pisem in pisemskih pošiljk zdaj podarjamo še zadnje štiri iPhone 6S ter Piaggio Vespa Pimavera 50 4T 4V!

Naj se najprej prav vsem sodelujočim zahvalimo za zaupanje blagovni znamki mehčalcev nove generacije Sampy. Mehčalci Sampy skrbijo za izredno mehko, nežno in dišeče perilo, hkrati pa vam olajšajo tudi likanje. Sampy mehčalci so vrhunski slovenski proizvod, izdelani v Sloveniji v podjetju Šampionka.

Vašo zvestobo mehčalcem Sampy nagrajujemo, zato podarjamo še 4 iPhone 6S, ki jih prejmejo:

  • SARA ODER
  • JOŽE JURC
  • MATEJA POVŠE GLUŠIČ
  • MIHAEL SITAR

Veliki nagrajenec Sampy nagradne igre, ki prejme Piaggio Vespa Primavera 50 4T 4V pa je postal:

  • FRANCI KRŽIŠNIK

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo. Naj vam ob tem sporočimo, da boste na vaš navedeni elektronski naslov prejeli sporočilo z nadaljnimi navodili za prejem nagrad!

RSS
Facebook
Google+
http://www.sampy.si/2017/06/12/podarjamo-se-zadnje-4-iphone-in-piaggio-vespa-primavera">
Twitter
Instagram