Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

NASVET: Tako bo vaše perilo spet nebeško bele barve!

June 29, 2017

Običajno kosi oblačil po nekaj pranjih izgubijo svoj pravi odtenek. Za bolj belo perilo obstaja odlična in naravna rešitev – živilo, ki je praktično v vsakem domu.

Verjeti ali ne, s sadjem lahko perilo tudi očistimo. Če smo čisto natančni, boste vaše perilo lahko pobelili z limono.

Postopek je več kot enostaven. Vzemite limono in iztisnite sok. Glede na sočnost limon se njihovo število lahko razlikuje, potrebujete pa 1 deciliter limoninega soka. Tega potem dodajte v dozirno posodico pralnega stroja namesto belila, ko perete perilo.

Limonin sok se bo v vašem pralnem stroju pomešal z vročo vodo in perilo, srajce, rjuhe in brisače bodo spet popolnoma bele.

Pomembno je tudi, da je perilo mehko in prijetno na otip. Svetujemo vam, da uporabite mehčalce Sampy, saj imajo resnično prijeten vonj, olajšajo likanje pa še biološko razgradljivi so.

Preberite tudi

RSS
Instagram