Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Ali po pranju nogavic ostanete brez parov? Nič več!

July 18, 2017

Pravzaprav ni človeka, ki se po pranju nogavic ne bi vsaj kdaj razburil, ko ne najde ene nogavice. Nogavice namreč v vsakem pralnem stroju vsaj kdaj pa kdaj čudežno izginejo. Vendar obstaja rešitev!

Na voljo je kar nekaj možnosti, ki nam olajšajo pranje, še bolj pa iskanje pravih parov nogavic. Najtežje je seveda pri nekaj odtenkih podobnih črnih ali belih nogavic. Pogosto eno od nogavic preprosto vržemo v smeti, saj obupamo z iskanjem prave kombinacje.

Ena od možnosti je, da zgornji elastičen rob nogavic zavihamo skupaj in jih tako damo prati. Ta del namreč ni tako umazan, kot so podplati, nogavice pa se ne bodo zgubile, ali pomešale.

Druga možnost je, da uporabite posebne spenjalne ščipalke, z katerimi združite nogavice. To so plastične sponke, s katerimi nogavice spnete, še preden jih odvržete v koš za umazano perilo.

Tretja praktična možnost so pralne vreče. V vrečo damo posebej prati nogavice, da se ne pomešajo z ostalimi kosi oblačil. Tako je manjša možnost, da bi se perilo izgubilo.

V kolikor je v vašem gospodinjstvu več članov z zelo podobnimi nogavicami pa lahko za vsakega od članov določite eno barvo sukanca, s katerim naredite barvni šiv na notranji strani nogavic. Tako ne boste nogavic nikoli več pomešali med sabo.

Če pa želite, da bi bile vaše nogavice res mehke in prijetnega vonja, vam svetujemo, da uporabite mehčalce Sampy. Mehčalci Sampy so namreč vrhunski slovenski proizvod in so biološko razgradljivi.

Preberite tudi

RSS
Instagram