Kaj morate vedeti, ko kupujete posteljnino

Noč, oziroma čas za spanje je za naše telo najpomembnejši del dneva. Telo se med spanjem spočije in obnavlja, obenem pa v času globokega spanca dobimo energijo za nov dan. Zato je zelo pomembno, da je postelja, še bolj pa posteljnina ključna za kvalitetno spanje.

Pomladno čiščenje – Ste na kaj pozabili?

Velika večina Slovencev si spomladi vzame čas za čistilno akcijo. Hiša se tako vsaj en vikend blešči, vonj po svežem in prijetnem pa traja veliko dlje. Pa ste pri čiščenju pozabili na kakšno malenkost?

Podarili smo Piaggio Vespa Primavera

August 16, 2017

Velika Sampy nagradna igra v trgovinah Spar in megamarketih Interspar je zaključena. Izmed vseh sodelujočih, ki ste nam poslali račun na katerem je razvidno, da ste kupili mehčalse Sampy v vrednosti vsaj 5 evrov, smo izžrebali dobitnico, ki prejme Piaggio Vespa Pimavera 50 4T 4V!

Naj se najprej prav vsem sodelujočim zahvalimo za zaupanje blagovni znamki mehčalcev nove generacije Sampy. Mehčalci Sampy skrbijo za izredno mehko, nežno in dišeče perilo, hkrati pa vam olajšajo tudi likanje. Sampy mehčalci so vrhunski slovenski proizvod, izdelani v Sloveniji v podjetju Šampionka.

Velika nagrajenka Sampy nagradne igre, ki prejme Piaggio Vespa Primavera 50 4T 4V pa je postala:

  • NADA KOREN iz Kobarida

Nagrajenki iskreno čestitamo. Naj vam ob tem sporočimo, da v trgovinah Tuš že poteka nova Velika Sampy nagradna igra!

Preberite tudi

RSS
Facebook
Google+
http://www.sampy.si/2017/08/16/podarili-smo-piaggio-vespa-primavera">
Twitter
Instagram