Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

NASVET: Kako z oblačil odstraniti kavo, črnilo ali maščobe?

August 22, 2017

Trdovratni madeži na oblačilih so nočna mora vsake gospodinje. Pripeti se nesreča in kava ali čaj pristaneta na majici, otroci iz šole na oblačilih prinesejo črnilo, mož pa se polije z maščobo. Znane situacije, kajne? Za vse te težave obstajajo preproste rešitve.

Madeži velikokrat nočejo z oblačil in ponavadi jih dobimo, ko je to najmanj potrebno. Svetujemo vam, da se v prvi vrsti z madežem spoprimete takoj, ko je še svež. Manj možnosti je, da bodo oblačila še taka kot so bila prej, če boste madeže pustili, da se zasušijo.

KAVA ali ČAJ: Če se polijete s kavo ali čajem, vam svetujemo, da zmešate kozarec vode in kozarec alkoholnega kisa. Priporočamo vam, da uporabite kis Renški hramMešanico razpršite po madežu, preostalo tekočino pa obrišite s suho krpo.

ČRNILO: Črnilo na majici je nočna mora vsake mamice. Odstranimo ga tako, da čisto zobno ščetko pomočimo v alkohol in madež nežno ščetkamo. Nato damo oblačila prati po standardnem postopku.

MAŠČOBE: Maščobe na oblačilih odstranimo kar z detergentom za ročno pranje perila. Oblačilo dobro skrtačimo in damo prati v pralni stroj. Druga možnost pa je, da na masten madež vtrete otroški puder. Pustite ga nekaj časa delovati, nato pa operite oblačilo.

Za bolj mehka in dišeča oblačila pa vam svetujemo, da pri pranju uporabite mehčalce Sampy. Poskrbeli bodo za nežen in dolgo obstojen prijeten vonj, olajšali pa vam bodo tudi likanje.

Preberite tudi

RSS
Instagram