Kaj morate vedeti, ko kupujete posteljnino

Noč, oziroma čas za spanje je za naše telo najpomembnejši del dneva. Telo se med spanjem spočije in obnavlja, obenem pa v času globokega spanca dobimo energijo za nov dan. Zato je zelo pomembno, da je postelja, še bolj pa posteljnina ključna za kvalitetno spanje.

Pomladno čiščenje – Ste na kaj pozabili?

Velika večina Slovencev si spomladi vzame čas za čistilno akcijo. Hiša se tako vsaj en vikend blešči, vonj po svežem in prijetnem pa traja veliko dlje. Pa ste pri čiščenju pozabili na kakšno malenkost?

Izžrebali smo srečneža, ki prejme motor Piaggio Vespa Primavera

September 14, 2017

Velika Sampy nagradna igra v trgovinah Tuš je zaključena. Med stotinami prejetih nagradnih kartic z vašimi računi zdaj podarjamo motor Piaggio Vespa Pimavera 50 4T 4V!

Sprva bi se radi vsem sodelujočim v nagradni igri zahvalili za zaupanje blagovni znamki mehčalcev nove generacije Sampy. Mehčalci Sampy skrbijo za izredno mehko, nežno in dišeče perilo, hkrati pa vam olajšajo tudi likanje. Sampy mehčalci so vrhunski slovenski proizvod, izdelani v Sloveniji v podjetju Šampionka.

Vašo zvestobo mehčalcem Sampy nagrajujemo, zato podarjamo še Piaggio Vespa Primavera 50 4T 4V, jo prejme:

  • SREČKO ŠUŠTAR

Nagrajencu iskreno čestitamo! Naj vam ob tem sporočimo, da boste na vaš navedeni elektronski naslov prejeli sporočilo z nadaljnimi navodili za prejem nagrad!

Preberite tudi

RSS
Facebook
Google+
http://www.sampy.si/2017/09/14/izzrebali-smo-srecneza-ki-prejme-motor-piaggio-vespa-primavera">
Twitter
Instagram