Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Ste pravilno pospravili poletno garderobo?

September 20, 2017

Poletja je konec v vseh pogledih, omare pa so pri večini še vedno polne kratkih hlač, majic in ostale poletne garderobe. Svetujemo vam, da oblačila operete, jih zaščitite pred vlago in jih shranite do naslednjega poletja.

Oblačila zaščitite pred molji.

Molji naravnost obožujejo vaše najljubše kose garderobe. Lahko bi celo rekli, da kar imate radi vi, imajo radi tudi oni. Zato vam svetujemo, da oblačila vakuumsko zapakirate. V primeru kakršnegakoli shranjevanja pa upoštevajte splošno dejstvo, da garderobnih omar nimate v bližini vlažnih prostorov. Sami lahko izdelate tudi vrečke proti moljem in vanje vstavite posušeno sivko, rožmarin, evkalipt ter materino dušico.

Garderobo lahko shranite v škatle.

Vaša oblačila lahko shranite v plastične, ali kartonaste škatle. Slednje so sicer cenejše in bolj ekološke, toda oblačila v plastičnih prozornih škatlah bodo bolj in lažje vidna. V take škatle lahko shranite tudi obutev, a je ne pozabite očistiti ter v čevlje vstaviti tudi nekaj starega papirja, drugače se le-ta lahko deformira.

Preprečite bolezni in poskrbite za prijeten vonj.

Oblačila pred zimskim shranjevanjem dobro operite. Tako bo manj možnosti za nastanek plesni in za razvoj bakterij, poskrbeli pa boste tudi zato, da bodo spomladi dišala po svežem. Zato vam svetujemo, da pri pranju vašim oblačilom dodate mehčalec Sampy, ki bo poskrbel za prijeten vonj še dolge mesece, olajšal vam bo likanje, poleg tega pa je biološko razgradljiv.

Preberite tudi

RSS
Instagram