Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

NASVET: Kako urediti garderobno omaro z jesenskimi oblačili?

September 27, 2017

Jesenska garderoba zavzame veliko več prostora, kot poletne obleke, majice in kratke hlače. Zato je glede na vedno premajhne omare smotrno razporediti oblačila in obdržati le tista, ki jih boste res nosili.

Hlače in krila pripnite s ščipalkami prilagojenih obešalnikov in poskrbite, da visijo navpično v omari. Druga možnost je, da hlače prepognete in obesite na klasičnem obešalniku.

Obleke in kombinezone postavite v omaro navpično in jih nikoli ne prepogibajte na pol.

Jakne, plašče in blazerje dajte na močnejše obešalnike, saj teža oblačil lahko obešalnike poškoduje, oziroma jih uniči.

Puloverjev – sploh volnenih – nikoli ne dajajte na obešalnike. Tkanina je namreč prožna le do določene meje, nato se lahko trajno deformira.

Klasične majice zložite in jih v garderobni omari postavite na polico. Tako shranjene majice bodo v vaši omari zavzele manj prostora.

Težje hlače, oziroma hlače iz debelejših materialov samo prepognite in zložite na polico. Na tak način bodo hlače obdržale svojo obliko.

Preden urejate garderobno omaro pa je dobro, da vsa oblačila operete in posušite ter tako poskrbite za svežino. Svetujemo vam, da uporabite mehčalce Sampy, ki bodo poskrbeli za prijeten vonj še dolge tedne, vaša oblačila pa boste lažje zlikali.

Preberite tudi

RSS
Instagram