Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Blogerji, blogerke, vlogerji in vlogerke! Sprejmete nagradni izziv?

October 26, 2017

Dragi blogerji, blogerke, vlogerji in vlogerke! Sprejmete nagradni izziv?

  • Ali kdaj pereš perilo in oblačila?
  • Ali imaš rad/-a nežen vonj, ki traja dolge tedne?
  • Ali imaš podpiraš izdelke, ki so proizvedeni v Sloveniji?

Če si na zgornja vprašanja odgovoril/-a z DA in so ti všeč mehčalci Sampy, te vabimo, da o njih napišeš blog s tvojo izkušnjo, lahko pa posnameš tudi odštekan vlog, s katerim ti uspe koga prepričati, da je pranje perila lahko zabavno. Najboljšega ali najboljšo čaka nagrada v vrednosti  kar 200 evrov! 😉

Skratka, napiši blog, ali se posnemi in objavi vlog na spletu, nato pa na e-mail [email protected] pošlji povezavo do objave ter svoje kontaktne podatke.

Vse vaše (primerne) objave, ki bodo poslane do 15. Novembra 2017 do 23.59 ure, bodo objavljenje v rubriki »Izkušnje uporabnikov« na spletni strani www.sampy.si. Od 16.11. do 30.11.2017 pa bo na www.sampy.si objavljena nagradna anketa. Tisti, ki bo do konca glasovanja zbral/-a, ali zbrala največ odstotkov glasov bralcev, prejme izdelke podjetja Šampionka v skupni vrednosti 200 evrov!

 

NOVA TEHNOLOGIJA SPROŠČANJA DIŠAVE V KAPSULAH:
Vonj je prisoten dlje časa – do naslednjega pranja.
Vonj se s pomočjo kapsul v tekočini postopoma aktivira.

IZVRSTNA MEHKOBA – ZA LAŽJE LIKANJE
Mehčalci so narejeni na osnovi silikona kar tkanini nudi posebno mehkobo.
V primerjavi z običajnimi mehčalci je perilo tako manj zmečkamo in pripravljeno za lažje likanje

REGIJSKO PRILJUBLJENE DIŠAVE
Izbor dišav je bil narejen na osnovi priporočil lokalnega trga. Ustvarjene so bile z domačimi strokovnjaki v sodelovanju z vodilnimi izdelovalci parfumov iz Francije.

 

Imate dodatna vprašanja v zvezi z natečajem? Pišite nam na [email protected] .

Preberite tudi

RSS
Instagram