Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

NASVET: Tako lahko najlažje odstranite madeže deodorantov

November 9, 2017

Čeprav se v jesenskih in zimskih mesecih nekoliko manj potimo kot poleti, je vseeno uporaba deodorantov zelo pogosta tudi v tem času. Skoraj ni človeka, ki jih ne bi uporabljal kot element osnovne osebne higiene. Z uporabo deodorantov pa nastajajo tudi zelo trdovratni madeži na oblačilih.

Eni najtrdovratnejših madežev nastanejo na srajcah in majicah pod pazduho. Rumenih madežev se bosta najlažje rešili z mešanico limoninega soka in vode.

Za tiste najbolj trdovratne madeže naredite pasto iz sode bikarbone in vode ter s tem zdrgnite oblačilo. Nanos pustite nekaj minut na oblačilu, nato pa operite v pralnem stroju.

Manjše madeže deodorantov lahko preprosto in brez kemikalij očistite tako, da majico podrgnete ob jeans hlače. Take hlače so namreč ravno toliko hrapave, da odstranijo manjše madeže.

Za prijetnejši vonj vaših oblačil pa vam svetujemo, da uporabite mehčalce Sampy, ki so proizvedeni v Sloveniji. Z njimi bo vaše perilo nežnega vonja in prijetno mehko.

Preberite tudi

RSS
Instagram