Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

UPORABNO: Mini skrivnosti vzdrževanja garderobe

November 14, 2017

Se vam je na bundi že kdaj zataknila zadrga? Ali se vedno znova sprašujete, kako so včasih zaščitili usnjene čevlje? Ne veste, kako bi sredi delovnega dne ustavili zatrgano nitko na najlonkah pred nadaljnjim širjenjem luknje? Brez skrbi, obstajajo hitre, preproste in poceni rešitve naših mam in babic.

Velikokrat se ženskam pripeti, da se najlonke začnejo trgati tik pred pomembnim sestankom. V torbici se gotovo skriva kakšen prozoren lak za nohte. Nanesite na zatrgano mesto čisto malo laka za nohte in počakajte, da se posuši.

Zagozdena zadrga je lahko hitro popravljena, če le imate pri sebi paličico za ušesa in nekaj vazelina. Namočite paličico za ušesa v vazelin in podrgnite po zadrgi. Zadrga bo zaradi zmanjšanega trenja v hipu osvobojena.

Z bombažno paličico za ušesa in nekaj vazelina lahko popravite tudi manjše praske na vaših čevljih. Vazelin nežno utrite s paličico in praska bo izginila.

V deževnih in zasneženih dneh so čevlji zelo hitro umazani. Pa ste vedeli, da lahko usnjene čevlje poškropite kar s čistilom za steklo in jih tako hitro in učinkovito očistite? Priporočamo uporabo Stelex čistila.

Prihaja čas prednovoletnih zabav in nemalo katera srajca ali obleka bo umazana z rdečim vinom. Kako tak madež očistite? Preprosto tak kos oblačil namočite v belem vinu. Nato oblačila operite v pralnem stroju, da pa bodo oblačila mehkejša in prijetnejšega vonja, uporabite mehčalce Sampy.

Preberite tudi

RSS
Instagram