Kaj morate vedeti, ko kupujete posteljnino

Noč, oziroma čas za spanje je za naše telo najpomembnejši del dneva. Telo se med spanjem spočije in obnavlja, obenem pa v času globokega spanca dobimo energijo za nov dan. Zato je zelo pomembno, da je postelja, še bolj pa posteljnina ključna za kvalitetno spanje.

Pomladno čiščenje – Ste na kaj pozabili?

Velika večina Slovencev si spomladi vzame čas za čistilno akcijo. Hiša se tako vsaj en vikend blešči, vonj po svežem in prijetnem pa traja veliko dlje. Pa ste pri čiščenju pozabili na kakšno malenkost?

Izžrebali smo nagrajenca Facebook nagradne igre. KLIKNI IN PREVERI, kdo je!

November 23, 2017

Pretekli teden smo na Sampy facebook strani za vas pripravili nagradi izziv. Za številne je bila naloga kar težek zalogaj, a številni ste ugovovili, kateri je pravilen odgovor. In kdo je nagrajenec ali nagrajenka?

Nagradni izziv vas je spraševal, v katero od plastenk se bo po ceveh pretočil mehčalec Sampy. Veliko vas je odgovorilo, da je pravi odgovor plastenka številka 1, a pravilni odgovor je bila plastenka 4. To je ugotovila tudi srečna nagrajenka Katarina Lavriha.

Pravilni odgovor je plastenka številka 4!

Nagrajenki, ki prejme Sampy darilni paket iskreno čestitamo, vse ostale pa vabimo, da našo stran še naprej spremljate, saj bo december v znamenju Sampy obdarovanja!

Preberite tudi

RSS
Facebook
Google+
http://www.sampy.si/2017/11/23/izzrebali-smo-nagrajenca-facebook-nagradne-igre-klikni-in-preveri-kdo-je">
Twitter
Instagram