Kaj morate vedeti, ko kupujete posteljnino

Noč, oziroma čas za spanje je za naše telo najpomembnejši del dneva. Telo se med spanjem spočije in obnavlja, obenem pa v času globokega spanca dobimo energijo za nov dan. Zato je zelo pomembno, da je postelja, še bolj pa posteljnina ključna za kvalitetno spanje.

Pomladno čiščenje – Ste na kaj pozabili?

Velika večina Slovencev si spomladi vzame čas za čistilno akcijo. Hiša se tako vsaj en vikend blešči, vonj po svežem in prijetnem pa traja veliko dlje. Pa ste pri čiščenju pozabili na kakšno malenkost?

Sampy adventni mesec: Imamo prvega nagrajenca!

December 2, 2017

V decembru poteka Sampy adventni mesec, v katerem bomo vsak adventni dan podelili eno privlačno nagrado. Skupaj bomo do božičnega večera podelili 24 paketov nagrad. Žreb je že določil prvega nagrajenca!

Prva naključna in hudomušna številka Sampy adventnega koledarja, ki ste jo morali vpisati TUKAJ, je bila številka 9. Sreča je bila kot prvemu tako naklonjena gospodu Francu Lekšetu. Kaj je nagrajencu prinesla adventna nagrada v devetem polju?

Nagrajenec Franc Lekše prejme knjigo knjigarne Felix z naslovom Rokerska ljubezen ter 2L mehčalec Sampy! Čestitke nagrajencu! Vas pa vabimo, da še danes izpolnite nagradni obrazec TUKAJ!

Preberite tudi

RSS
Facebook
Google+
http://www.sampy.si/2017/12/02/sampy-adventni-mesec-imamo-prvega-nagrajenca">
Twitter
Instagram