Kaj morate vedeti, ko kupujete posteljnino

Noč, oziroma čas za spanje je za naše telo najpomembnejši del dneva. Telo se med spanjem spočije in obnavlja, obenem pa v času globokega spanca dobimo energijo za nov dan. Zato je zelo pomembno, da je postelja, še bolj pa posteljnina ključna za kvalitetno spanje.

Pomladno čiščenje – Ste na kaj pozabili?

Velika večina Slovencev si spomladi vzame čas za čistilno akcijo. Hiša se tako vsaj en vikend blešči, vonj po svežem in prijetnem pa traja veliko dlje. Pa ste pri čiščenju pozabili na kakšno malenkost?

3. nagrajenka Sampy adventnega meseca je …

December 4, 2017

Pogumno smo že zakorakali v mesec veselja in obdarovanja. Pri Sampyju smo se odločili, da vam snežno-mrzel december polepšamo s privlačnimi nagradami, ki jih bomo podarjali v adventnem času. In izžrebali smo že tretjo Sampy nagrajenko!

Sampy adventni mesec nagrad vsak dan postreže z eno naključno izbrano številko, ki jo objavimo na Sampy facebook strani. Številko in vaše osebne podatke nato vnesete v nagradni obrazec in se tako potegujete za privlačne nagrade. Tretja adventna številka je bila tako številka 13, ta pa je srečo namenila Anji Žitnik.

Anja Žitnik bo za nagrado prejela knjigo iz knjigarne Felix z naslovom Guinnessova knjiga rekordov in 1L mehčalec Sampy. Anji čestitamo, vse ostale pa vabimo, da še ta trenutek kliknete na našo facebook stran in sodelujete v novem adventnem dnevu.

RSS
Facebook
Google+
http://www.sampy.si/2017/12/04/3-nagrajenka-sampy-adventnega-meseca-je">
Twitter
Instagram