Kaj morate vedeti, ko kupujete posteljnino

Noč, oziroma čas za spanje je za naše telo najpomembnejši del dneva. Telo se med spanjem spočije in obnavlja, obenem pa v času globokega spanca dobimo energijo za nov dan. Zato je zelo pomembno, da je postelja, še bolj pa posteljnina ključna za kvalitetno spanje.

Pomladno čiščenje – Ste na kaj pozabili?

Velika večina Slovencev si spomladi vzame čas za čistilno akcijo. Hiša se tako vsaj en vikend blešči, vonj po svežem in prijetnem pa traja veliko dlje. Pa ste pri čiščenju pozabili na kakšno malenkost?

4. nagrajenka Sampy adventnega meseca je …

December 5, 2017

Sampy v adventnem mesecu vsak dan nagrajuje. Četrto praktično nagrado je žreb tokrat namenil še eni predstavnici nežnejšega spola.

V mesecu decembru poteka Sampy adventna nagradna igra. Vsak dan tako objavimo na facebook strani mehčalcev Sampy naključno številko, ki jo morate nato na www.sampy.si vnesti poleg vaših kontaktnih podatkov. To je storila tudi tokratna nagrajenka Andreja Petelinc, ki ji iskreno čestitamo. Pravilna številka četrtega dne je bila pravljična 7.

Gospa Andreja Petelinc tako prejme za nagrado knjigo iz knjigarne Felix z naslovom Spletna punca ter 1L mehčalca Sampy. Vse ostale, ki bi radi prejeli katero od nagrad pa vas vabimo, da v času adventa sodelujete v naši nagradni igri!

Preberite tudi

RSS
Facebook
Google+
http://www.sampy.si/2017/12/05/4-nagrajenka-sampy-adventnega-meseca-je">
Twitter
Instagram