Kaj morate vedeti, ko kupujete posteljnino

Noč, oziroma čas za spanje je za naše telo najpomembnejši del dneva. Telo se med spanjem spočije in obnavlja, obenem pa v času globokega spanca dobimo energijo za nov dan. Zato je zelo pomembno, da je postelja, še bolj pa posteljnina ključna za kvalitetno spanje.

Pomladno čiščenje – Ste na kaj pozabili?

Velika večina Slovencev si spomladi vzame čas za čistilno akcijo. Hiša se tako vsaj en vikend blešči, vonj po svežem in prijetnem pa traja veliko dlje. Pa ste pri čiščenju pozabili na kakšno malenkost?

Ste videli, kdo je nagrajenec 5. adventnega dne?

December 6, 2017

V mesecu decembru na facebook strani Sampy in www.sampy.si poteka velika nagradna akcija “Sampy adventni mesec”. Prav vsak dan vas, dragi uporabniki mečalcev Sampy, obdarujemo s čudovitimi prazničnimi nagradami.

Peti adventni dan je postregel z nagradno številko 19. To cifro je poleg svojih podatkov na spletni strani Sampy.si pravilno vpisal naš tokratni nagrajenec, gospod Marko Jerič, ki prejme knjigo knjigarne Felix z naslovom Princesa Snežna in samorog ter 2L mehčalca Sampy!

Tokratnemu nagrajencu iskreno čestitamo, vse ostale pa vabimo, da vsaj še enkrat poskusite srečo. Danes smo namreč že objavili novo nagradno številko. Morda bo jutri nova adventna nagrada prav vaša!

Preberite tudi

RSS
Facebook
Google+
http://www.sampy.si/2017/12/06/ste-videli-kdo-je-nagrajenec-5-adventnega-dne">
Twitter
Instagram