Kaj morate vedeti, ko kupujete posteljnino

Noč, oziroma čas za spanje je za naše telo najpomembnejši del dneva. Telo se med spanjem spočije in obnavlja, obenem pa v času globokega spanca dobimo energijo za nov dan. Zato je zelo pomembno, da je postelja, še bolj pa posteljnina ključna za kvalitetno spanje.

Pomladno čiščenje – Ste na kaj pozabili?

Velika večina Slovencev si spomladi vzame čas za čistilno akcijo. Hiša se tako vsaj en vikend blešči, vonj po svežem in prijetnem pa traja veliko dlje. Pa ste pri čiščenju pozabili na kakšno malenkost?

Šesta Sampy adventna nagrajenka je …

December 7, 2017

Letošnji veseli december je postregel z veliko Sampy adventno nagradno igro. Prav vsak dan razveselimo nekoga izmed vas. Vsak dan namreč objavimo naključno adventno številko in tokratna številka je bila 14!

To je pravilno zapisala na www.sampy.si v nagradni obrazec tudi naša tokratna nagrajenka, ki prejme knjigo knjigarne Felix z naslovom Zaščitnik ter 1L mehčalec Sampy. Kdo je nagrajenka? Sreča je bila tokrat na strani Teje Štrukelj.

Teji iskreno čestitamo, vse ostale pa do 24. decembra vabimo, da sodelujete v Sampy adventni nagradni igri. To storite tako, da kliknete na Sampy facebook stran, kjer vsak dan objavimo eno cifro, ki jo nato vpišete v nagradni obrazec na www.sampy.si poleg vaših osebnih podatkov.

RSS
Facebook
Google+
http://www.sampy.si/2017/12/07/sesta-sampy-adventna-nagrajenka-je">
Twitter
Instagram