Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Kako pogosto operete kape, šale in rokavice?

January 30, 2018

Pozimi brez šalov, kap in rokavic preprosto ne gre. Ko se temperature spustijo pot 5 stopinj, bi bilo zelo zaželjeno, da bi jih nosili vsi. Redna uporaba teh pripomočkov pa je seveda tudi pravo gojišče virusov in bakterij. 

Kdaj ste katerega od teh izdelkov nazadnje oprali?

Redko kdo je v tej sezoni vsaj dvakrat že opral šal ali kapo. Pa bi bilo zelo priporočljivo, saj v šal v zimskih dneh večkrat kašljamo, v tkanini pa se nato množijo bakterije in virusi. Le ti preživijo v tkanini ob ugodnih pogojih tudi več dni in tako postanejo prenašalci bolezenskih obolenj.

Usnjene rokavice bi morali oprati vsaj dvakrat na sezono. Vsaj dvakrat na mesec bi bilo priporočljivo oprati volnene kape, šale in rokavice, volnene nogavice pa seveda – po vsaki uporabi, četudi imamo v najbolj mrzlih dneh pod volnenimi nogavicami še ene nogavice iz bombaža.

Kako pogosto prati puloverje in jakne?

Precej pogosto bi morali uporabniki prati tudi puloverje. Načeloma naj bi jih prali na 5-6 nošenj. Za pranje puloverjev pa izberite program za pranje nežnega perila.

Dobro je, da vsaj enkrat na sezono operete tudi jakne in plašče. Če si jih ne upate oprati sami, jih odnesite v čistilnico, kjer bodo gotovo vedeli, kako rokovati s takimi oblačili.

Za pranje oblačil vam priporočamo uporabo Sampy mehčalcev, saj bodo vaša oblačila še dolgo prijetno dišala, postala bodo mehkejša in kar je najpomembneje, hitreje jih boste posušili.

Preberite tudi

RSS
Instagram