Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Je popustila plenička in blata ne morete odstraniti z otroškega bodija? Tu je rešitev!

February 7, 2018

Nemalokrat se pripeti, da otroška plenička popusti, blato in urin pa se zažreta v oblačila. Zato se vsi starši, predvsem pa mamice se najbrž velikokrat sprašujete, kako odstraniti madeže blata, ki se primejo na otroške bodije in obleke. 

Seveda je najbolj zaželjeno, da madež operete takoj, ko se pojavi. Če te opcije nimate pa bodi ali obleko vsaj namočite v vodi kolikor hitro je to mogoče. Zasušene madeže pred pranjem namakajte v mrzli vodi vsaj eno uro, da se voda res vpije v tekstil.

 

Večina otroških oblačil bo čista pri pralni temperaturi 40 stopinj. Močno umazano perilo lahko perete tudi pri višjih temperaturah, na 60 ali 95 stopinj.

Ste že slišali za milo iz žolča?

To je primerno za nežno odstranjevanje madežev. Pred pranjem nekaj tekočega mila iz žolča dajte na madež in oblačilo kot običajno strojno operite z detergentom. Večina madežev po tem popolnoma izgine.

V kolikor pri pranju uporabljate tudi mehčalce, vam svetujemo uporabo Sampy mehčalcev. Ti so do okolja prijazni, hkrati pa naredijo perilo bolj mehko, prijetnejšega vonja, olajšajo pa vam tudi likanje.

Preberite tudi

RSS
Instagram