Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

NASVET: Kako z oblačil odstraniti madeže krvi?

February 14, 2018

Precej pogosto vprašanje, ki se v zvezi s pranjem oblačil poraja predvsem ženskam je, kako odstraniti madeže krvi. S takimi madeži se soočajo predvsem ženske v času menstruacije, a tudi otroci in moški se jim ne morejo izogniti pri poškodbah. Kako jih odstraniti?

Prvi in najbolj pomemben korak pri odstranjevanju madežev krvi je, da oblačilo takoj, ko madež opazite, za nekaj ur namočite v posodo z mrzlo vodo. Če se kri na tkanini zažre, je možnost, da bi madež še kdaj odstranili, zelo majhna.

Eden boljših naravnih postopkov je, da mrzli vodi dodate sol in oblačilo najprej ročno zdrgnete v posodi preden ga date v pralni stroj. V kolikor se vam madeži krvi na oblačilih pojavijo poleti na morju, obleke brez problema namočite v morju, saj bo učinek isti.

Tisti, ki se pri resnično trdovratnih madežih poslužujete čistil, lahko uporabite varikino ali močne detergente. Pri tem bodite pozorni, da s čistili ne boste pretiravali, saj lahko na ta način poškodujete oblačila in uničujete okolje.

Vsekakor pa vam za pranje perila svetujemo uporabo Sampy mehčalcev, saj poskrbijo za prijeten vonj oblačil, perilo se bo hitreje sušilo, mehkoba blaga pa bo nepozabna izkušnja še dolgo časa.

Preberite tudi

RSS
Instagram