Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Pomladno čiščenje – Ste na kaj pozabili?

May 4, 2018

Velika večina Slovencev si spomladi vzame čas za čistilno akcijo. Hiša se tako vsaj en vikend blešči, vonj po svežem in prijetnem pa traja veliko dlje. Pa ste pri čiščenju pozabili na kakšno malenkost?

Kuhinja

Tekstilne izdelke najdemo praktično v vsakem prostoru hiše ali stanovanja. V kuhinji ne pozabite odpreti predala, v katerem imate prte in krpe za brisanje posode. Običajno se zgodi, da se v zadnjem delu predala obračajo in vrtijo krpe in prti, ki jih že leta nismo uporabili. Običajno uporabimo samo približno 5 krp in do 3 prte, ki jih sproti peremo. Odločite se, ali jih boste obdržali. Če je vaš odgovor pritrdilen, potem jih vsaj enkrat na leto operite.

Dnevna soba

Dnevna soba je prostor, v katerem preživimo največ časa. Zato se nabira v tem prostoru zelo veliko prahu. Nabira se predvsem na pregrinjalih za kavče ter na dekah, s katerimi se pokrijemo ob večernem gledanju filmov. Te tekstilne izdelke morate najprej prezračiti, če je le mogoče pa jih tudi operite, da odstranite bakterije in pršice. Ne pozabite očistiti niti tepihov, če jih imate v dnevnem prostoru.

Ko se boste lotili čiščenja dnevne sobe, vam bodo hvaležne tudi zavese. V zavesah se skrivajo številne pršice, ki povzročajo veliko vrst alergij.

Spalnica

Menjava sezonskih oblačil naj bo pospremljena s pranjem le teh. Vsa oblačila, ki jih boste shranili do zime, morate oprati in dobro posušiti. Tako se boste izognili plesni ter razvoju bakterij čez poletje. Prav umazana oblačila lahko povzročajo številne bolezni in alergije.

Priporočamo vam tudi uporabo mehčalcev Sampy – tako bodo vaša oblačila mehkejša in prijetnejšega vonja, olajšano pa bo tudi likanje oblačil.

Preberite tudi

RSS
Instagram