Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Kaj morate vedeti, ko kupujete posteljnino

May 10, 2018

Noč, oziroma čas za spanje je za naše telo najpomembnejši del dneva. Telo se med spanjem spočije in obnavlja, obenem pa v času globokega spanca dobimo energijo za nov dan. Zato je zelo pomembno, da je postelja, še bolj pa posteljnina ključna za kvalitetno spanje.

Praktično vsak izmed nas ima rad mehke rjuhe. Zato je pomembna tekstura oblačil, ne samo njen videz. Predvsem ženskam je pri nakupu posteljnine pomemben tudi njen izgled in oblika šivanih vzorcev.

Bombaž je najprimernejše blago

Na trgu najdemo predvsem posteljnino narejeno iz bombaža in sintetike, nekoliko redkeje in zato dražje pa je blago posteljnine iz lanu. Vendar obstajajo razlike tudi pri bombažu. Na trgu najdete več vrst bombažnih posteljnin, najbolj pomembna pa je količina niti v tekstilu. Večje kot je število niti, mehkejša je posteljnina.

Ste nagnjeni k alergijam?

Na trgu zadnja leta obstaja vedno večja ponudba posteljnine, ki je primerna tudi za ljudi, nagnjene k alergijam. Zato vam priporočamo, da kupite antialergijsko posteljnino, ki preprečuje alergije in vam omogoči boljši spanec.

Bela posteljnina je bolj zdrava

Morda se trditev, da je posteljnina bele barve bolj zdrava, sliši nenavadno. Za naše zdravje izjemno pomembno pogosto pranje posteljnine. Bombažni tekstil bele barve pa je bolj zdrav predvsem zaradi dejstva, da lahko tak tekstil perete pri višjih temperaturah, s tem pa uničite večje število glivic in bakterij.

Ko boste prali vaša oblačila vam priporočamo tudi uporabo mehčalcev Sampy. S tem bo vaša posteljnina mehkejša in prijetnejšega vonja.

 

Preberite tudi

RSS
Instagram