Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

S kisom lahko odstranite trdovratne madeže

June 5, 2018

Gotovo se vam je že kdaj zgodilo, da ste svojo najljubšo srajco ali majico polili s kavo, vinom ali sokom. Takšni madeži običajno uničijo oblačila, a ob dovolj hitrem posredovanju lahko odstranite še tako trdovraten madež.

Z belim kisom nad madeže

Ena izmed čudežnih, za povrh vsega pa še naravnih sestavin je brez dvoma beli kis. Vzemite 1 deciliter belega kisa ter ga zmešajte z 1 decilitrom vode. Dobro premešajte z žličko in polijte zmes kisa in vode po madežu. Pustite, da tekstil to naravno čistilo vpije, nato pa obleko operite v pralnem stroju.

V kolikor se vam je zgodilo, da madeža kljub temu niste mogli odstraniti, povečajte količino vode in kisa in obleko namočite v to naravno zmes, oziroma čistilo. Delovati pustite vsaj 24 ur, da se učinkovitost čiščenja poveča.

Vaša oblačila nato operite v pralnem stroju. Ob tem vam svetujemo, da poleg detergenta za pranje perila uporabite tudi mehčalec Sampy. Sampy namreč poskrbi, da bo vaše perilo po pranju mehkejše in prijetnejšega vonja, hkrati pa vam bo olajšalo tudi likanje.

 

RSS
Instagram