Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

To je seznam najbolj trdovratnih madežev

June 8, 2018

Kemijski strokovnjaki po svetu se že dolga leta ukvarjajo z iskanjem najboljših rešitev za odstranjevanje trdovratnih madežev. Pri delu so vedno bolj uspešni, a kljub temu je nekatere madeže s tekstila težko odstraniti. Zdaj pa za javnost objavili zanimiv seznam najbolj trdovratnih madežev.

Velikokrat se zgodi, da so naravna čistila boljša pri odstranjevanju madežev, a tudi tehnologija in raziskave sledijo temu trendu reševanja madežev. Preparati namreč poskrbijo, da lahko madeže hitreje in bolj preprosto odstranite.

Katere madeže je kljub čistilom najtežje odstraniti?

Vroča čokolada

Ste tudi vi otroke odpeljali za nagrado na vročo čokolado? Prva stvar, ki se je zgodila, je madež vroče čokolade, ki je z žličke kapnila na novo belo majico. V kolikor take majice ne operete hitro se zna zgoditi, da bo madež tam ostal za vedno. Zato je vroča čokolada tudi na prvem mestu najpogostejših trdovratnih madežev.

Črnilo

Pri kemičnih svinčnikih in nalivnih peresih se pogosto zgodi, da jih nosimo v žepih, ali pa jih med telefonskim klicem vrtimo po rokah. To je najbolj primeren trenutek, da se zgodi nesreča in srajca ostane za vedno zaznamovana z madežem.

Vino

Kako lepše preživeti čas, kot v dobri družbi s kozarcem črnega vina. Samo en gib je potreben, da vsebina s kozarca pristane na obleki. Rešitev je seveda hitro pranje, a pogosto v taki situaciji za to ni časa. Vaše oblačilo bo tako obržalo svoj vinski pečat.

Če imate na oblačilih trdovratne madeže, vam priporočamo, da ne čakate, pač pa svoja oblačila čim prej operete. Pri tem v pralni stroj dodajte mehčalec Sampy, ki bo poskrbel, da boste lažje oblačilo zlikali, prijeten vonj pa bo trajal še dolge tedne.

RSS
Instagram