Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Miti in resnice o pranju oblačil

October 9, 2018

Če ste mislili, da ne morete uspešno oprati oblačil v hladni vodi in da razdelitev oblačil pred pranjem ni potrebno, je čas, da vam odkrijemo nekaj mitov o pranju oblačil.

  1. Če so oblačila zelo umazana je treba dodati več detergenta

Definitivno največji mit s katerim dosežemo ravno nasproten učinek. Če dodate vašemu perilu več detergenta od priporočenega, program katerega ste izbrali, ne more izprati vsega. To bo poškodovalo oblačila in povzročilo alergijske reakcije na koži. Držite se navodil na detergentu in pralnem stroju.

  1. Oblačila se ne operejo dobro v hladni vodi

Detergenti so enako funkcionalni tako v topli kot hladni vodi. Nekatere materiale ne smete nikoli prati v topli vodi, ampak jih lahko vseeno uspešno operete. Brisače, nogavice in spodnje perilo pa je vsekakor priporočljivo oprati pri višji temperaturi.

  1. Oblačila se skrčijo med pranjem

Če ni govora o občutljivih materialih, kot je na primer volna, ki jo je treba prati po posebnih navodilih, se oblačila ne bodo skrčila v pralnem stroju, ampak v sušilcu.

  1. Za obledeli jeans ni rešitve

Starim kavbojkam povrnete barvo tako, da jih operete skupaj z novimi in dodate v pralni stroj pest ali dve soli. Višek barve na novih bo prešel na stare.

Ko boste uspešno razbili mite o pranju pa zmago zaključite z uporabo mehčalca Sampy, ki bo z doseženo mehkobo oblačil dodal piko na i.

 

RSS
Instagram