Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

4 stvari, ki jih lahko poleg oblačil še peremo v pralnem stroju

December 11, 2018

Včasih se znajdemo v dilemi ali lahko stvar operemo v pralnem stroju. Sledi seznam vaših kosov, ki jih lahko na pravi način operemo v pralnem stroju.

PLIŠASTE IGRAČE

Brez strahu, da jih boste uničili, lahko plišaste igrače operete v pralnem stroju. Dodajte mehčalec SAMPY, da bodo ostale nežne in dišeče kot, da ste jih pravkar kupili.

BLAZINE ZA SPANJE

Na etiketi preverite ali lahko blazino operete v pralnem stroju, ampak največkrat je to možno. V stroj dodajte tenis žogico, ki bo vsebino blazine razporejala med pranjem. Po pranju ga dobro stresite z rokami.

ZAVESE

Zavese lahko operete v pralnem stroju na 30 stopinj in nizko centrifugo. Še mokre obesite na karniso.

PLATNENE TORBE

Dobro preverite, da do vsi žepi prazni in da je zadrga zaprta, da ne bi poškodovala notranjost pralnega stroja. Sušite jih na zraku, da se ne bi skrčile in spremenile obliko.  Še posebej pomembno je, da operete torbe za fitnes, saj boste le tako ubili bakterije, ki nastajajo, ker v njo spravljate mokra oblačila in brisače.

Da bodo vaše stvari ostale nežne in dišeče pa priporočamo uporabo mehčalca Sampy!

Preberite tudi

RSS
Instagram