Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

So kuhinjske krpe vaša nočna mora? Nič več!

January 8, 2019

Kuhinjo si je nemogoče zamisliti brez kuhinjskih krp, a katere so neredko umazane in neprijetnega vonja. Če ne poskrbite za higieno kuhinjskih krp, lahko tudi ogrozite svoje zdravje.

Pranje kuhinjskih krp zahteva odstranjevanje trdovratnih madežev, zato vam predlagamo nasvete kako oprati kuhinjske krpe.

Zelo pomembno je, da nove krpe pred prvo uporabo dobro operete, saj vsebujejo kemijske ostanke in bacile, ki so se nabrali tekom proizvodnje.

  1. Krpe potopite v vodo v katero dodate žlico sode bikarbone in jih pustite preko noči.
  2. Nato jih daste v lonec vode z pralnim sredstvom in vse skupaj kuhate na štedilniku, kot so to počele naše babice.
  3. Uporabite pralno sredstvo z anti mikrobnimi dodatki in tako preprečite nastajanje plesni.
  4. Lahko še enkrat operete v pralnem stroju na 90 stopinj.
  5. Odličen trik uničenja bakterij na krpah, da jih po dobrem izpiranju daste v mikrovalovko za 30 sekund.
  6. Takoj po pranju jih dajte sušiti. Nikoli jih ne puščajte, da vlažne stojijo v pralnem stroju ali posodi, saj s tem olajšate delo novim bakterijam.

Preberite tudi

RSS
Instagram