Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Kaj se skriva v vaši kuhinji, da bodo oblačila resnično zasijala?

January 25, 2019

Preberite nekaj nasvetov, kako lahko vaša oblačila ohranijo barvo in na dolgi rok izgledajo kot nova. Nekaj sestavin se skriva prav v vaši kuhinji.

  1. ČRNI POPER

Če dodate nekaj žličk črnega popra direktno v pralni stroj in vključite hladno pranje. Poper deluje kot krtača in odstranjuje koščke pralnega sredstva iz oblačil, ki na dolgi rok povzročajo, da barva zbledi.

  1. SOL

Namesto popra lahko uporabite tudi sol, ki ima podoben učinek. Sol bo preprečila lepljenje pralnega sredstva na oblačila in le ta bodo lahko zasijala v polnem sijaju.

  1. KIS

Kis prav tako odstranjuje koščke pralnega sredstva, hkrati pa mehča vaša oblačila. Pri naslednjem pranju dodajte skodelico kisa in ne skrbite, vonja ne boste zaznali, ko se vaša oblačila posušijo. Kot alternativo kisu lahko uporabite tudi limono.

  1. KAVA

Kavo ali črni čaj lahko uporabite kot naravno sredstvo za barvanje temnih oblačil. Skuhajte dve skodelici kave in jih zlijte direktno v pralni stroj. Pazite, da boste v pralni stroj dali samo temna oblačila.

Najboljša stvar je, da imamo vse te sestavine doma. Preizkusite katera najboljše deluje. Pranju pa še dodajte mehčalec Sampy, ki bo olajšal likanje in pospešil sušenje vaših oblačil!

Preberite tudi

RSS
Instagram