Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Sampy nasveti za nego perila tudi na socialnih omrežjih!

February 1, 2018

Nega perila je za dolgo obstojno perilo zelo pomembna. Tega se zavedamo tudi pri Sampyju, zato za vas na tedenski ravni objavljamo nasvete in vam tako pomagamo lajšati zagate pri pranju in vzdrževanju oblačil.

Redno dobivamo veliko vaših sporočil z vprašanji, zato se trudimo odgovoriti prav na vsako vprašanje. S tem namenom smo ustanovili tudi posebno Facebook skupino SAMPY – NASVETI ZA PRANJE PERILA, kamor lahko po novem objavite vaše vprašanje v zvezi z nego garderobe, prilepite lahko fotogafijo z madeži na oblačilih in morda bo kdo od uporabnikov, v vsakem primeru pa tudi Sampy pomagal svetovati, na kakšen način madeže ostraniti ter kako ohraniti vaša oblačila še dolgo obstojna.

Obenem vas vabimo, da našim objavam, nagradnim igram ter zapisom izkušenj uporabnikov mehčalcev Sampy sledite tudi na Facebooku in Instagramu.

RSS
Instagram