Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Likajte trikrat hitreje! Nasvet za lažje in hitrejše likanje

June 27, 2017

V kolikor ste do zdaj aluminijasto folijo uporabljali zgolj za shranjevanje hrane ter za delo v kuhinji, niste izkoristili njenega pravega potenciala. Folijo lahko uporabite tudi za druge gospodinjske aktivnosti.

Najtežje nam je namreč med likanjem, saj moramo vložiti veliko energije in časa v to zahtevno opravilo. Če uporabite mehčalce Sampy, ki izrazito pomagajo, da lažje likamo in si pomagate še s alu-folijo pa bo likanje potekalo veliko hitreje. Kako?

Pod prevleko za likalno desko postavite alu-folijo na površino tako kot vidite na fotografiji. Toplota se bo namreč bolj odbijala in likali boste lahko kar trikrat hitreje, kot do zdaj. Izkoristek energije pri likanju bo tako veliko boljši.

Olajšajte si likanje z mehčalci Sampy in alu-folijo.

Boste preizkusili? Sporočite nam vaš rezultat na Sampy facebook strani.

RSS
Instagram