Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

STELEX – Prejemnik nagrade TRUSTED BRAND 2019

May 29, 2019

Letos so v Sloveniji že trinajstič po vrsti naročniki revije Reader’s Digest Slovenija navedli svojo najbolj zaupanja vredno blagovno znamko v skupno 33 kategorijah. Nagrada je šla letos tudi v roke podjetja Šampionka za blagovno znamko Stelex.

STELEX – Zmagovalec Trusted Brand 2019 v Sloveniji v kategoriji čistila

Med več kot 1000 anketiranimi posamezniki v Sloveniji so sodelujoči čistilna sredstva Stelex prepoznali kot najbolj zaupanja vredno blagovno znamko v kategoriji čistila za leto 2019. S ponosom se vam v podjetju Šampionka zahvaljujemo dragi bralci, predvsem pa seveda uporabniki naših čistilnih sredstev, da so naši izdelki nepogrešljivi tudi v vašem domu.

 

Čistila za steklo Stelex so zaradi svoje praktičnosti in učinkovitosti osvojile številne potrošnike. Najkakovostnejše sestavine, ki jih vsebujejo čistila Stelex odlično razmastijo površine ter odstranijo še tako trdovratno umazanijo kot so iztrebki muh in drugih živali.

Poleg čistila za steklo Stelex v to skupino izdelkov sodita tudi razmaščevalec za steklo Stelex ter abrazivna krema Stelex. Več o izdelkih si lahko preberete tukaj.

RSS
Instagram