Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Mehčalec Sampy Joy je osrečil …

June 1, 2020

sampy mehcalec za perilo

Mehčalci Sampy poskrbijo za dišeče in mehko perilo. Še toliko lepše pa je, ko nekoga s tem še nagradijo.

Sampy Celeste, Sampy Felicity, Sampy Joy, Sampy Silk Lotus ter Sampy Grace so bili kandidati med katerimi ste lahko lovili srečo do 30. maja v Facebook nagradni igri.

sampy mehcalec za perilo
Družina mehčalcev Sampy

Naša tokratna nagrajenka je Bruna H. in je zaslon slikala v trenutku, ko se je pokazal Sampy Joy. Omenjeni mehčalec na oblačila prenaša vonj topline in užitkov z izjemno obstojno intenzivnostjo. Cvetlične note frezije z nežnim pridihom cimeta, ki so uravnotežene s končno esenco jantarja. Ta izjemna mešanica dišav je obstojna več tednov po pranju.

RSS
Instagram