Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Objavljamo ime nagrajenke Poletne Sampy nagradne igre

June 21, 2023

Ali že komaj čakate, da se odpravite na poletni morski oddih? Mi poskrbimo za mehčalce Sampy, s katerimi boste pred dopustom oprali kopalke in brisače, da bodo mehke in dišeče, vi pa ste morali v naši nagradni igri.

Čigav bo paket Sampy mehčalcev?

Med vsemi sodelujočimi na Facebook in Instagram strani Sampy mehčalcev smo izžrebali nagrajenko, ki prejme čudovit in dišeč darilni paket Sampy. Nagrada gre v roke Kseniji Kramžar, ki ji iskreno čestitamo!

Mehčalci Sampy za bolj mehko in dišeče perilo

Mehčalci za perilo SAMPY so izjemno priljubljeni, saj imajo številne prednosti:

  1. Mehčanje perila: Glavna prednost mehčalcev za perilo SAMPY je, da mehčajo tkanine. Mehčalci pomagajo zmanjšati togost tkanin, naredijo jih bolj prijetne na otip in pripomorejo k bolj gladkemu izgledu. Vaše perilo bo po uporabi mehčalcev SAMPY mehkejše in bolj udobno za nošenje.
  2. Svež vonj: Mehčalci za perilo SAMPY imajo prijetne dišave, ki se prenesejo na vaše perilo. Po pranju bo vaše perilo dišalo sveže in prijetno. Vonj mehčalcev SAMPY lahko pomaga odstraniti neprijetne vonjave, kot so vonj po znoju ali vonj po cigaretnem dimu.
  3. Zmanjšanje statične elektrike: Mehčalci za perilo SAMPY pomagajo zmanjšati nabiranje statične elektrike na oblačilih. To je še posebej koristno pri oblačilih iz sintetičnih materialov, ki imajo pogosto težnjo k nabiranju statične elektrike.
  4. Lažje likanje: Mehčalci za perilo SAMPY lahko olajšajo postopek likanja. Mehčalci pomagajo zmanjšati gubice na oblačilih, kar omogoča lažje likanje. Vaše perilo bo po uporabi mehčalcev SAMPY bolj gladko, kar prihrani čas in trud pri likanju.
  5. Trajnost oblačil: Uporaba mehčalcev za perilo SAMPY lahko pomaga ohranjati oblačila v boljšem stanju. Mehčalci zmanjšujejo trenje med vlakni tkanin, kar zmanjšuje obrabo in trganje. To pripomore k podaljšanju življenjske dobe vaših oblačil, kar je ekonomično in okolju prijazno.
RSS
Instagram