Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Babičini nasveti, da bodo vaša oblačila spet sijala

August 30, 2018

Babice nosijo polno življenjskih modrosti in uporabnih nasvetov, ki pa jih dobro zapisati, da se le ta ne izgubijo. Zato vam predstavljamo 8 namigov iz babičine pralnice.

  1. Če želite preprečiti, da bi volnena tkanina sijala, jo likajte iz leve proti desni strani ali položite vlažno krpo med likalnikom in tkanino.
  2. Pletene stvari perite ročno v mlačni vodi, ker se bodo v nasprotnem primeru muckale.
  3. Porumenelemu ovratniku bo pomagala mešanica kisa in sode, ki jo nanesete na umazani predel in jo izperete.
  4. Pliš bo ponovno zasijal, če ga boste zdrgnili s ščetko in soljo.
  5. Svilene kravate lahko očistite tako, da naribate surov krompir in iztisnete sok iz njega skozi laneno krpo. Sok pomešajte z vodo in operite madeže ter nato izperite.
  6. Žvečilni gumi boste brez problema odstranili z oblačila, če ga za 1 uro date v zmrzovalnik.
  7. Izredno umazana oblačila pomočite v sodo bikarbono in izperite.
  8. Če detergentu dodate vrečko praška za pecivo bo perilo belo kot sneg.

Babica svetuje: Po uspešnem odstranjevanju madežev uporabite mehčalec Sampy, ki bo vašim oblačilom zagotovil neverjetno mehkobo.

Preberite tudi

RSS
Instagram