Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

NASVET: Kako odstranimo madeže paradižnika?

February 6, 2018

Paradižnik je vrtnina, ki jo je večina izmed nas. Uporabljamo v vseh mogočih vrstah solat ter kot prilogo drugim jedem. Dokler je na krožniku, ali v našem želodcu, ni problema. Problem nastane, ko paradižnik pristane na oblačilih.

Prvi in osnovni nasvet naših babic je, da ga seveda takoj, ko se pripeti nesreča, kos oblačila operete z vodo. Sveže madeže boste veliko hitreje in enostavneje odstranili z oblek.

Velikokrat pa se zgodi, da majice ali hlač ne morete oprati takoj. Zasušen madež paradižnika lahko postane prava nočna mora, a obstaja rešitev. Majico ali hlače, na katerih so ostanki paradižnika, boste najlažje očistili s krompirjem. Prav ste prebrali.

Kako?

Surov krompir očistite z vodo, da na njem ne bo zemlje. Nato gomolj krompirja narežite na rezine in jih položite na blago, ki ima madeže paradižnika. Ko to naredite, obleko operite z milnico, nato pa operite v pralnem stroju. Ob pranju perila vam svetujemo uporabo Sampy mehčalcev. Poskrbeli bodo za prijeten vonj, olajšali vam bodo likanje in poskrbeli bodo za hitrejše sušenje perila.

Preberite tudi

RSS
Instagram