Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili. Zato smo na naših socialnih omrežjih za vas pripravili super nagradno igro z naslovom “Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe!”, zdaj pa je napočil čas, da […]

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

October 6, 2023

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Zato smo na naših socialnih omrežjih za vas pripravili super nagradno igro z naslovom “Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe!”, zdaj pa je napočil čas, da izveste, kdo je prejemnik, oziroma prejemnica Sampy darilnega paketa.

Sreča je bila tokrat v naključnem žrebu Sampy nagradne igre na strani Jerneje Borišek, ki ji iskreno čestitamo in ji želimo, da bo uživala v prijetni mehkobi in svežini oblačil, opranih z mehčalci Sampy.

Prednosti mehčalcev Sampy

  • Nežno, mehko perilo z več volumna
  • Dolgotrajen in prijeten vonj do naslednjega pranja
  • Olajša likanje in pospeši sušenje
  • Deluje antistatično
  • Prijazen do okolja in pralnega stroja
sampy mehcalec za perilo
Mehčalci Sampy – Vrhunski slovenski proizvod

Preberite tudi

RSS
Instagram