Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Kaj storiti, da ne uničite pralnega stroja?

July 4, 2017

Pravilno vzdrževanje pralnega stroja pomeni tudi podaljševanje njegove življenjske dobe. Poleg tega bo bolj kvalitetno oprano tudi perilo. Vsaka napaka ali napačno ravnanje s pralnim strojem posledično lahko poškoduje ali uniči vaša oblačila.

Pred pranjem perila bodite vedno pozorni, da odstranite kovinske dele, sponke, dekorativne kose. Le-ti lahko poškodujejo tako oblačila, kot tudi pralni stroj. Obvezno spraznite žepe hlač in suknjičev, saj lahko pozabljen robček, kemični svinčnik ali kakšen drug predmet uniči prano perilo. Lahko se tudi zgodi, da predmeti v pralnem stroju zamašijo filtre in poškodujejo motor pralnega stroja.

Ob pranju perila bodite pozorni tudi na to, da katerega od kosov perila niste priprli v vratca, saj se oblačila lahko zatrgajo. Poleg tega nikoli ne napolnite pralnega stroja z večjo maso tekstilnih izdelkov, kot je priporočeno. Za boljšo predstavo denimo v pralnem stroju na enkrat perite samo eno prevleko, če je ta izdelana v dimenzijah za zakonske postelje.

Primerna količina perila v pralnem stroju bo tako pripomogla k bolje opranim oblekam, hkrati pa vam priporočamo, da pri vsakem pranju uporabite tudi mehčalce Sampy, ki bodo poskrbeli, da bo vaše perilo po pranju bolj mehko, hitreje se bo sušilo in kar je še bolj pomembno – uporaba mehčalcev Sampy vam bo olajšala likanje.

Preberite tudi

RSS
Instagram