Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

So vaše brisače trde zaradi morske soli? Obstaja rešitev!

July 25, 2017

Poletje je v polnem razmahu, vroče je in številne poletni oddih čaka v prihodnjih tednih. Mnogi izmed vas pa ste z dopusta že prišli in imate zdaj kupe umazanega perila ter brisače trde od morske vode in soli. Nič kaj zabavno, a obstaja rešitev.

Preden se odpravljate na dopust, vam svetujemo, da brisače za na plažo operete in jih s tem osvežite. Poleg pralnega praška dodajte mehčalec Sampy, ki ga lahko kupite v kar štirih različnih vonjih. Mehčalec bo poskrbel za prijetno svežino tkanine, prijeten vonj pa bo trajal še dolge tedne.

Če ste pristaši standardnih pravokotnih brisač, vas lahko pomirimo, da so te brisače vedno moderne. To poletje pa boste v trendu tudi tako, da boste na plaži imeli okrogle brisače. Nič ne boste zgrešili z vintage vzorcem ali z modro-belo kombinacijo. Poleg tega so velike okrogle brisače zelo praktične, saj lahko na enkrat na njih ležita kar dve osebi.

V kolikor pa ste z morja že prišli, ste s seboj gotovo prinesli kupe umazanega perila in trde brisače. Le-te niso več mehke, saj so polne morske soli. Za pranje perila uporabite mehčalec Sampy, saj bodo brisače s Sampyjem zelo mehke. Pa lepo poletje!

Preberite tudi

RSS
Instagram