Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Sampy mehčalci bogatejši za nov vonj!

January 11, 2019

sampy mehcalec za perilo

Sampy mehčalci so zahvaljujoč vam, uporabnikom, doma že v številnih gospodinjstvih in po Evropi. Družini štirih se je sedaj pridružil peti, še čarobnejši vonj – Sampy Silk lotus.

Novi Sampy Silk lotus mehčalec lahko kupite v vseh bolje založenih trgovinah po Sloveniji.

Sampy Silk lotus bo vašim oblačilom prinesel svežino in mehkobo, ki bo trajala tedne in tedne. V trenutku, ko boste povonjali oblačila, oprana z novim Sampy Silk lotus mehčelcem vas bo cvetni volj s pridihom orienta spomnil na najlepše trenutke vašega življenja.

Mehčalce Sampy lahko po novem v kar petih vonjih kupite pri vašem najbližjem trgovcu. Praktična in priročna embalaža pa vam je na voljo v dveh dimenzijah. 1 liter mehčalca Sampy tako zadostuje za kar 40 pranj, večje 2-litrsko pakiranje pa vam omogoča kar 80 pranj.

Naj tudi vaš dom zadiši po čistem in svežem. Vaša oblačila vam bodo ob pranju z mehčalci Sampy izredno hvaležna.

Preberite tudi

RSS
Instagram