Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

10 trikov za pranje perila

January 21, 2019

Pranje perila lahko postane užitek. Sploh v primeru, ko veste, da bo perilo iz pralnega stroja prišlo čisto. Za to pa je včasih potreben tudi kakšen mini trik izkušenih gospodinj. Mi smo za vas izbrskali 10 resnično uporabnih nasvetov, ki vam bodo olajšali to gospodinjsko opravilo.

  1. Maščoba iz kože vpliva, da se najbolj umažejo ovratniki na srajcah. Preden jo daste prati v pralni stroj, ovratnik namažite s šamponom.
  2. Pri trdovratnih madežih oblačila namočite skupaj s pralnim sredstvom v vodi in pustite stati preko noči.
  3. Da bi belo perilo ostalo belo, črno pa ne zbledelo, oblačila pred pranjem obrnite na narobno stran.
  4. Madeže od kave, kečapa ali mastnih omak namažite pred pranjem s peno za britje in pustite stati približno pol ure nato operite v pralnem stroju.

  1. Če vaš pralni stroj dobiva neprijetne vonjave, dodajte v predel za pralno sredstvo pol skodelice sode bikarbone in dajte na kratko pranje.
  2. V pralnem stroju lahko operete tudi zavese za tuš. Operite jih na programu za sintetiko do 40 stopinj.
  3. Kis je najboljše sredstvo za zaščito materiala zato ga dodajte v program izpiranja.
  4. Med perilo v pralnem stroju dodajte dve tenis žogici skupaj, ki bosta pomagali do bolj opranega perila.
  5. Gumbe na srajcah nujno pred pranjem odpnite, saj v nasprotnem primeru obstaja možnost, da se bodo srajce med pranjem potrgale.
  6. Uporabite mehčalec Sampy, saj bo vašim oblačilom zagotovil neverjetno mehkobo in prijeten vonj.

Preberite tudi

RSS
Instagram