Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

NASVET: Poznamo skrivnost za pranje nedrčka!

April 6, 2018

Tudi vas skrbi, da bo nedrček po pranju izgubil obliko? Brez skrbi, za to obstaja rešitev, ki je pravzaprav sila preprosta. Pri tem pa ne pozabite, da je ženske nedrčke potrebno prati minimalno po vsakem četrtem nošenju.

Številnim ženskam nedrčki povzročajo sive lase. Sprva zato, ker je težko najti takega, ki je prave velikosti, hkrati pa je je še težji izziv najti takšnega, ki bo prijazen denarnici. Še ni dovolj skrbi? Seveda! Dodatna nočna mora je pranje nedrčkov.

V mislih imejte 3 preproste korake

Ročno pranje nedrčkov je težko in zamudno, pranje nedrčkov v pralnih strojih pa lahko povzroči deformacijo oblike. Ste pomislili, da bi nedrčke oprali s pomočjo posode za sušenje solate?

Foto: Pinterest

V posodo za sušenje nalijte toplo vodo ter dodajte dva zamaška detergenta za perilo. Nedrček namočite v topli vodi za 10 minut. Cedilo nato zavrtite in odlijte vodo. Nedrček odstranite iz posode.

Nato nadaljujte z drugim korakom. Sušilec očistite in natočite hladno vodo ter noter namočite nedrček. Sušilec zavrtite in postopek nekajkrat ponovite. To ponavljajte toliko časa, dokler voda v sušilcu ne bo čista.

Ko ste s tem postopkom zaključili, v prazen sušilec postavite nedrček in zavrtite, da odteče preostanek vode iz tekstila.

 

 

Preberite tudi

RSS
Instagram