Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Kako negovati zelo občutljivo perilo? [nasvet]

July 14, 2017

Še tako izkušenim gospodinjam se kdaj pa kdaj zgodi, da uničijo kakšen dragocen kos perila. Prav zato vam predstavljamo par preprostih, a zelo uporabnih nasvetov za pranje, s katerimi boste privarčevali čas, denar in seveda tudi živce. 

Da se ne bi zgodilo, da boste ob uporabi pralnega stroja imeli več škode kot koristi, so tu naslednji preizkušeni nasveti naših mam in babic. Pri uporabi pralnega stroja obvezno uporabljajte različne funkcije, ki jih naprava premore, saj so hitrosti in temperature pralnega stroja nastavljene tako, da bo vaše perilo dobro in natančno oprano.

Svetujemo vam, da pri uporabi pralnega stroja zaprete zadrge na hlačah, jopah in bundah, da ostri del zaponke ne zatrže katerega drugega kosa oblačil.

Priporočljivo je, da oblačil s čipko, nogavic, rut in pletenin ne perete s programom, ki vključuje centrifugo, ne glede na to, da ste nastavili funkcijo za občutljivo perilo. Praktičen nasvet je, da te predmete vstavite v prevleko za vzglavnik in jih tako zaščitite pred poškodbami.

Da pa bo vaše perilo vselej dišalo prijetno ter da bo hkrati še nežno na otip, vam svetujemo da pri pranju uporabljate mehčalce Sampy, ki jih lahko kupite v kar štirih priljubljenih vonjih. Mehčalci so namreč biološko razgradljivi in tako pripomorejo k ohranjanju bolj zdravega okolja.

Preberite tudi

RSS
Instagram