Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Kako pogosto perete brisače?

May 27, 2019

Za nekatere samoumevno, spet za druge vprašanje večne dileme. Nekateri posamezniki brisače perejo šele takrat, ko so umazane tudi na videz. Nikar ne počnite tega!

V brisačah se nabirajo delci odmrle kože, saj ko si brišemo roke, obraz ali telo, ti koščki kože ves čas odpadajo in se izločajo na tekstil. Poleg tega se na brisačah, ki so nekoliko bolj vlažne, nabirajo bakterije, glivice in virusi, le ti pa se hitro množijo in prenašajo naprej.

Prav tako strokovnjaki svetujejo, da posamezno brisačo uporablja le ena oseba, saj boste le na ta način preprečili širjenje obolenj ne glede na letni čas, s tem pa boste dvignili tudi raven splošne higiene.

Pri pranju brisač pa priporočamo uporabo mehčalcev Sampy, saj bodo poskrbeli, da bo vaše perilo bolj mehko in prijetnejšega vonja.

Preberite tudi

RSS
Instagram