Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Poznate pomen simbolov na etiketi?

September 5, 2017

Pravilna uporaba in kvalitetno vzdrževanje oblačil poskrbi za daljšo življenjsko dobo tekstila. V ta namen obstajajo uradni mednarodni simboli za lažje sporazumevanje. Ali veste, kaj kateri od simbolov za vzdrževanje oblačil pomeni? Za vas smo jih zbrali na enem mestu.

PRANJE

BELJENJE

LIKANJE

KEMIČNO ČIŠČENJE

MOKRO ČIŠČENJE

SUŠENJE

NARAVNO SUŠENJE

V kolikor bi si radi olajšali likanje, vam priporočamo tudi uporabo mehčalcev Sampy, ki so vrhunski proizvod, izdelani v Sloveniji. Poskrbeli bodo tako za lažje likanje, kot tudi za nežen in prijeten vonj, ki bo trajal še tedne.

Preberite tudi

RSS
Instagram