Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

NASVET: Kako prati dojenčkova oblačila

October 10, 2017

Prvi stik novorojenčkove kože je seveda stik z mamino kožo, a od tega trenutka dalje ostane celo življenje v stiku tudi s tekstilom. Velika večina ljudi za dojenčke – sploh, ko gre za prvega otroka – kupi nova oblačila, ki so še vedno “okužena” s kemikalijami, ki so jih uporabili v tovarni za proizvodnjo oblačil.

Te kemikalije lahko v določenih primerih kožo zelo dražijo in ena od svetovnih študij pravi, da bi morali pred prvim nošenjem kar šestkrat oprati obleke. To je za večino skoraj nepredstavljivo, saj se pri otrocih velikokrat zgodi, da po šestih pranjih kose oblačil že prerastejo.

Pa vendar, priporočljivo je, da oblekice za vaše najmlajše vsaj enkrat dobro operete. Dovolj bo že pranje na 40 stopinjah celzija in pralni prašek. Za mehka oblačila pa priporočamo tudi uporabo Sampy mehčalcev, saj poskrbijo, da bo perilo dišalo še dolge tedne, obenem pa so tudi biološko razgradljivi in tako prijaznejši okolju.

Preberite tudi

RSS
Instagram