Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

NASVET: Madeže špinače se da odstraniti na naraven način!

February 20, 2018

Madeži špinače se najpogosteje pojavljajo na otroških oblačilih. Predvsem zato, ker starši pustijo, da otroci raziskujejo raznobarvno zdravo hrano, še bolj pa zato, ker je špinača na slovenskem krožniku precej pogosta. 

S pogostim uživanjem špinače seveda pogosto pride tudi do madežev, ki so za nekatere mame in gospodinje prava nočna mora. Toda brez skrbi, madeže se da odstraniti na povsem naraven in okolju prijazen način.

S krompirjem nad madeže špinače

Z uživanjem špinače v telo prejmete precej kalija ter natrija in magnezija, ta zeleno listna rastlina pa vsebuje celo vitamin C. Kakor je zdrava, je zato na naših krožnikih tudi precej pogosto uporabljena. In če imajo številni radi špinačo v kombinaciji s krompirjem, je prav krompir rešitev za odstranjevanje madežev z oblačil.

Pri tem je treba seveda poudariti, da nikar ne mislite, da boste madeže špinače odstranili s pire krompirjem, ali s ocvrtim krompirčkom. Daleč od tega. Uporabiti je treba surov krompir.

Ko se na oblačilih pojavijo madeži, umazana oblačila najprej namočite v mrzli vodi, nato pa s surovim narezanim krompirjem podrgnite po madežu. Madež boste z lahkoto odstranili. Ko boste ta korak izvedli, dajte oblačila prati po običajnem postopku v pralni stroj.

Za pranje v pralnem stroju vam svetujemo uporabo mehčalcev Sampy. Ti poskrbijo, da bo vaše perilo po pranju mehkejše, hitreje bo posušeno, lažje ga boste zlikali. In kar je za številne zelo pomembno, perilo bo prijetno dišalo še dolge tedne.

 

Preberite tudi

RSS
Instagram