Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Toliko perila opere povprečno gospodinjstvo

March 6, 2018

Najbrž ste se že večkrat vprašali, če samo v vašem domu vsak dan perete perilo, tega pa nikoli ne zmanjka. Ne skrbite, niste edini, je pa res, da je povprečno število pranj na teden v 4-članskem gospodinjstvu nekoliko manjše.

Povprečno 4-člansko gospodinjstvo opere 4 stroje perila na teden

Mama, oče in dva otroka – tako izgleda povprečna aktivna družina, ki opere 4 stroje perila na teden, kažejo raziskave. Velika večina gospodinj pravi, da oblačila pri majhnih otrocih operejo po vsaki uporabi, medtem ko svoja in partnerjeva oblačila oblečejo večkrat.

Šest članske družine perejo praktično vsak dan, dostikrat se zgodi, da za vikende celo več kot samo en stroj perila na dan. V to skupino družin, ki zelo veliko perejo, spadajo tudi družine z dojenčki ter družine, v katerih so športno bolj aktivni od povprečja. 

Pri tem lahko še omenimo, da samski in pari v povprečju operejo dva stroja umazanega perila na teden. V katero skupino pa sodite vi?

Preberite tudi

RSS
Instagram