Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Najboljši vodič za enostavnejše pranje oblačil

April 28, 2018

Ali je pranje oblačil tudi vam eno tistih neprijetnih opravil, ki bi jih najraje predali drugim? Ali pa vam pranje perila ni tak problem, ampak le ne najdete časa, volje in energije? Za vas smo pripravili preproste in praktične nasvete, vaša oblačila in družina pa vam bodo hvaležni.

Sprotno sortiranje oblačil

Velik izziv vsake gospodinje je sortiranje perila pred pranjem. Barvno, belo, črno, … vse mogoče kombinacije barv na enem mestu. Zakaj ne bi privarčevali dragocenega časa že s tem, da imate dva ali tri koše za umazano perilo? Tako boste predvsem v velikih gospodinjstvih sproti videli, kdaj bo potrebno zagnati pralni stroj.

Bela barva – rešitelj življenja

Resen naslov. Brez skrbi, govora je le o poenostavljanju. Ste že kdaj pomislili, zakaj imajo vsi hoteli in bolnišnice bele brisače, posteljnino, pižame…? Ker je pranje takega perila enostavnejše.

Madeže odstranjujte TAKOJ

“Bom že potem”, je običajno stavek, ko se nam ne da česa storiti. A madeže odstranjujte takoj, ko nastanejo. Na takšen način boste obvarovali vaše najljubše obleke pred uničenjem, hkrati pa boste porabili manj kemikalij in se rešili dolgotrajnih postopkov čiščenja.

Razdelite nogavice

Več kot je članov vašega gospodinjstva, večja je možnost, da po pranju vašega para nogavic ne boste več našli. Zato vam svetujemo, da kupite posebne vrečke za pranje perila. Nogavice vsakega člana gospodinjstva dajte v samostojno vrečko in tako ne bo več strahu pred izgubo posameznih kosov.

Mehčalec za lažje likanje in hitrejše sušenje

Za pranje vaših oblačil vam svetujemo uporabo Sampy mehčalcev. Ti poskrbijo, da bo vaše perilo po pranju mehkejše in bolj prijetnega vonja, ki bo trajal več tednov. Obenem pa se bo perilo z uporabo mehčalcev Sampy sušilo hitreje, kot doslej.

Preberite tudi

RSS
Instagram